Wij nemen nog nieuwe klanten aan!

Was arrangement

 

Houd u ook zo van een schone hond? De vacht van een hond trekt vuil aan. Wij willen onze klanten een was arrangement aanbieden. Het was arrangement bestaat uit 6 wasbeurten die 1 jaar geldig zijn. Het was arrangement is niet geldig voor ontwol honden en exclusief ontklitten en overige trimbehandeling. Hond word handdoek droog gemaakt.

Kosten Wasarrangement:

Grootte          Korthaar        Langhaar
Klein              € 93,00           € 123,00
Middel           € 124,00        € 149,00
Groot             € 150,00        € 175,00
Extra groot   € 176,00         € 201,00

Vlooien: €20,00  

Borstel arrangement

 

Helaas komen wij steeds meer honden in de trimsalon tegen die helemaal geklit/vervilt zijn. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door onwetendheid, niet de juiste materialen of geen tijd. Aangezien een borstelbeurt erg belangrijk is voor uw hond, bied trimsalon Bellbeau een borstel arrangement aan. Dit arrangement bestaat uit 6 borstel beurten die 1 jaar geldig zijn. Het borstel arrangement is exclusief ontklitten, wassen en overige trimbehandelingen. 

 

Kosten borstel arrangement:
Kleine hond.             € 73,00
Middelgrote hond    € 89,00
Grote hond               € 110,00
Extra grote hond      € 136,00

Tussenbeurt

 

Wilt u dat uw hond er altijd tip top bij loopt? Dat kan! Wij bieden een tussenbeurt aan die tot en met 6 weken na de trimbehandeling geboekt kan worden. Dit houdt in dat de hond gewassen wordt, geborsteld, voetjes geknipt, hygiëne trim en de oogjes worden vrij geknipt. 

 

De kosten bedragen 50% + €5,- van de normale trimprijs. 

Prijswijzigingen en fouten voorbehoud.Te laat brengen en of ophalen

 

is er overmacht en kunt u niet op tijd de hond brengen op de afgesproken tijd? Wij proberen zo veel als mogelijk met u mee te denken. Helaas als u te laat komt, heeft dat effect op alle andere afspraken die gepland staan. Wij rekenen €7,00 extra bij te laat brengen of te laat ophalen per half uur. Wij vragen dan ook om uw hond zo snel mogelijk op te halen.